ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ PMI-GREECE CHAPTER ΣΤΙΣ 16/03/2017

Αγαπητέ συνάδελφε, μέλος του PMI-Greece Chapter,

To PMI-Greece Chapter σας καλεί στην ετήσια εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί για την πορεία του ινστιτούτου.

Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 18.00, παρόλα αυτά, δεδομένου οτι, όπως κάθε χρόνο, είναι αδύνατον να έχουμε απαρτία με παρόντα το 50% των 488 μελών του PMI-Greece (σύμφωνα με τα στατιστικά μέχρι και τις 30/01/2017), η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί τελικώς την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 18.00 στην αίθουσα J&P Avax (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16 Παράδεισος Αμαρουσίου).

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση (άρθρο 15.2) είναι τα εξής :

 1. Ενημέρωση για την πορεία των έργων του PMI-Greece
 2. Έγκριση απολογισμού και έκθεση πεπραγμένων και αποφάσεων
 3. Έγκριση ισολογισμού για το 2016
 4. Απαλλαγή του Δ.Σ. από την ευθύνη των πεπραγμένων αποφάσεών του απέναντι στο ινστιτούτο
 5. Έγκριση προϋπολογισμού για το 2017
 6. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που η θητεία τους λήγει το ερχόμενο Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ. που η θητεία τους λήγει τον ερχόμενο Μάρτιο είναι (αλφαβητικά):

 • Δέσποινα Κεφαλλωνίτη
 • Θεοχάρης Ξανθόπουλος
 • Δήμητρα Τσόλκα
 • Παντελεήμων Χαραλαμπίδης
 • Μάριος Χασάπης

Για την πλήρωση των παραπάνω πέντε (5) θέσεων, τo PMI-Greece Chapter καλεί όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο για την διετία 2017-2019.

Για να θέσετε την υποψηφιότητά σας για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο καλείστε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα και να την αποστείλετε μέχρι τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο admin@pmi-greece.org  .

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη του PMI-Greece Chapter, τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής της υποψηφιότητας, όσο και κατά την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών
 • Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να αποστείλει στο PMI-Greece Chapter την αίτηση υποψηφιότητας που συμπεριλαμβάνει και ένα αυστηρά σύντομο βιογραφικό σημείωμα σε ηλεκτρονική μορφή (max. 500 λέξεις) (άρθρο 26.5) (ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-2017)
 • Όλοι οι υποψήφιοι, θα ΠΡΕΠΕΙ να επιβεβαιώσουν ΚΑΙ τηλεφωνικώς την σωστή λήψη της υποψηφιότητας από το PMI-Greece Chapter στα τηλέφωνα 210 6729722 ή 694 6217177.

Το PMI-Greece Chapter υποχρεούται να αναρτήσει στον δικτυακό τόπο του PMI- Greece και να αποστείλει με e-mail σε όλα του τα μέλη την λίστα των υποψηφίων για το Δ.Σ. καθώς και όλα τα βιογραφικά σημειώματα που έχει παραλάβει (άρθρο 26.10).

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη Γενική Συνέλευση, για να γίνει εκπροσώπηση από άλλο μέλος του ινστιτούτου στις εκλογές θα χρειαστεί να προσκομισθεί από τον εκπρόσωπο υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 θα πρέπει να έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του εντολέα από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει το πολύ ένα άλλο μέλος με τη σχετική εξουσιοδότηση.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επιβράβευση των εθελοντών του PMI-Greece Chapter που συμμετείχαν σε εθελοντικές ομάδες και Επιτροπές για το 2016, καθώς και κλήρωση για το Chapter Guest Pass Program, το οποίο αφορά την προσέλκυση νέων μελών.

Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετάσχετε κι εσείς ενεργά στη διαμόρφωση της πορείας του Chapter, με την παρουσία κι ακόμη καλύτερα με την υποψηφιότητά σας για το Δ.Σ., στην ετήσια Γενική Συνέλευση ώστε ομαδικά να βελτιώσουμε τις παροχές του ινστιτούτου μας στα μέλη του και να προωθήσουμε το project management στη χώρα μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν 2 PDUs.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του PMI-Greece Chapter,

Ο Πρόεδρος,
Πάνος Χατζηπάνος

O Γενικός Γραμματέας,
Άρις Συγγρός

By |13 Φεβρουαρίου 2017, Δευτέρα|PMI Activities, Εκδηλώσεις|