«ΣΕΒ 110 χρόνια δύναμη προόδου»

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, τα μέλη του ΔΣ του PMI Greece παρευρέθηκαν στην απογευματινή εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ. Η φετινή χρονιά βρίσκει τον ΣΕΒ να συμπληρώνει 110 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στην επιχειρηματικότητα και στην εθνική οικονομία. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πραγματοποιήθηκε με βασικό μήνυμα «ΣΕΒ 110 χρόνια δύναμη προόδου».

Την απογευματινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε χαιρετισμό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, κ. Prem Watsa, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ελλάδας, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και ανθρώπους, αλλά χρειάζεται ένα πιο φιλικό, προς τις επιχειρήσεις, κλίμα».

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Πρόεδρου του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρου Φέσσα ο οποίος τόνισε ότι «ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί αυτή η μακρόχρονη, επίμονη κρίση εμπιστοσύνης που ταλαιπωρεί (και) τη χώρα μας, είναι να πιέσουμε για ακόμη πιο βαθιές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που απελευθερώνουν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, καταργούν ειδικά προνόμια, κτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με την παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, δημιουργούν προϋποθέσεις δυναμικής ανάπτυξης και παραγωγής νέου πλούτου για τους πολλούς».

By |7 Ιουνίου 2017, Τετάρτη|Εκδηλώσεις|