Πώς γίνεται κανείς μέλος στο PMI Greece Chapter;

Προκειμένου να γίνετε μέλος του PMI Greece Chapter, πρέπει να είστε ήδη μέλος του Project Management Institute. Η εγγραφή μελών στα τοπικά παραρτήματα του PMI, γίνεται μέσω της εγγραφής τους στο PMI: κατά τη διαδικασία εγγραφής στο PMI αν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο PMI Greece Chapter, θα πρέπει να το δηλώσετε κατά την εγγραφή σας στο PMI.

Το κόστος εγγραφής στο PMI Greece Chapter είναι USD $30 και η ανανέωση της εγγραφής γίνεται ετησίως επίσης συγχρόνως με την ανανέωση μέλους του PMI.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη μελών στο PMI;

Κανονικά μέλη: επαγγελματίες της Διοίκησης Έργων ή απλά όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να εμπλακούν στο Project Management

  • Φοιτητές: εγγραφή στο PMI, με προνομιακούς οικονομικούς όρους, είναι διαθέσιμη για φοιτητές πλήρους φοίτησης σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια
  • Συνταξιούχοι: πρώην ενεργά μέλη του PMI που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το επάγγελμα και τις εξελίξεις γύρω από αυτό, απολαμβάνουν ειδικής τιμής εγγραφής. Απαιτείται μια συνεχής πενταετία συμμετοχής προκειμένου να δικαιούται κάποιος αυτή την προνομιακή εγγραφή.

Υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο PMI;

Όχι. Το μόνο που χρειάζεστε για να εγγραφείτε στο PMI και στο PMI Greece Chapter είναι μια έγκυρη διεύθυνση e-mail που είναι απαραίτητη για την επικοινωνία σας με τις επιμέρους υπηρεσίες του PMI.

Η εγγραφή μπορεί να εξοφλείται μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφοράς μέσω τραπέζης ή ταχυδρομικής επιταγής.

 

Εταιρικές εγγραφές στο PMI Greece Chapter Chapter

Στην περίπτωση που κάποια εταιρεία επιθυμεί να εγγράψει πάνω από 6 άτομα στο PMI και το PMI Greece, επικοινωνήστε μαζί μας να σας φέρουμε σε επαφή με το PMI Brussels regional office για την διαδικασία εγγραφής και τιμολόγησης της εταιρεία σας.